Infraroodcabine

Tegenwoordig raken mensen steeds meer bekend met de voordelen van een infraroodcabine. Daarom komt u deze ook steeds vaker tegen bij uw familie, vrienden, kennissen,... Een infraroodcabine is een soort sauna waar bij u door infraroodgolven een heerlijke heilzame sessie ervaart. Er zijn verschillende benamingen voor een Infraroodcabine zo wordt het vaak ook Infraroodsauna, IRcabine of Infrarood cabine genoemd.

Infrarood sauna stralers

Op de wellnessmarkt verschijnen steeds meer verschillende soorten straler. Vaak is het voor u als klant moeilijk om de juiste informatie te vinden. En daardoor zeer lastig om de juiste keuze te maken. Daarom raden wij u vrijblijvend aan onze Infraroodcabines te testen in onze showroom. Zo kunt u zelf bekijken welke straler voor u het fijnste is, en welke doelen u wilt behalen.

Korte golf stralers

Therapeutische sessie

Korte golf stralers of ook wel Full Spectrum stralers genoemd zijn de hevigste stralers. Een Korte golf straler is enkel gericht op uw spieren. Hierdoor duurd een sessie slechts 15 minuten. In tegenstelling tot een lange golf straler zijn de infraroodgolven enkel op uw lichaam gericht, hierdoor zullen de temperaturen niet hoog oplopen. Ideaal voor mensen die last hebben van hun spieren en gewrichten maar niet tegen de warmte kunnen.

Lange golf stralers

Therapeutische en ontspannende sessie

Lange golf stralers adviseren wij aan de personen die een cabine zowel voor het ontspannen als voor het therapeutische doel willen. Deze straler voelt fijner en zachter aan. Door dat deze straler een iets mildere versie is van de korte golf straler is een sessie in deze cabine 30 minuten. Omdat de straler milder is doet een lange golf straler er iets langer over om het zelfde therapeutische effect te geven als een korte golf straler. De ideale temperaturen van een lange golf infraroodcabine is tussen de 38 en 59 graden.

 

© 2015 - 2024 Spa-onderhoud.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel